Vietä ystävänpäivää Wiklundilla

Ystävänpäivä on pian täällä! Vuosisatoja sitten alkaneen perinteen mukaisesti ystävänpäivänä on tapana muistaa tärkeitä ihmisiä, jotka jakavat elämän ilot ja surut kanssamme.

Ystävänpäivän etuja Wiklundilla:
Sokoksen ystävänpäivän etuna saat valikoituja kosmetiikkatuotteita -50% S-Etukortilla 30.1.-14.2. Sokoksella ja verkkokaupassa sokos.fi.

Ravintolat:
Lähde ystävän tai rakkaan kanssa nauttimaan Trattorian La Tavola Italianan välimerellisiä herkkuja. La Tavola Italiana sisältää alkuruoat, pääruoan ja halutessasi myös makean jälkiruoan. Tee ennakkovaraus Trattoriaan Ystävänpäivälle 14.2. ja saat -15% edun La Tavola Italianan menuhinnasta. Kirjaa Lisätietoja -kohtaan ”Ystävänpäiväetu”. Varausaika on 14.2. klo 14 asti, varaus minimissään kahdelle henkilölle ja etu vain ennakkovarauksen tehneille.

Varaa pöytä täältä tai puhelimitse 010 7865080.

Coffee House Wiklundissa saat kaksi suodatinkahvia ja kaksi raparperi-mansikkapiirakkaa yhteishintaan 8,90 € (norm. 17,80 €). Tarjous on voimassa 13.-19.2.

Lisäksi Original Sokos Hotel Wiklundilla on käynnissä huikea arvonta, jonka pääpalkintona on 378€ arvoinen ystävänpäiväpaketti! Pakettiin kuuluu kuumakivihieronta kahdelle Hyvä Olo – hoitolassa, illallinen Trattoriassa ja hotelliyö Original Sokos Hotel Wiklundissa. Käy osallistumassa mahtavaan ystävänpäivä -arvontaan heidän Facebook ja Instagram tileillä ja voita hemmotteluloma Wiklundilla!

Lämpimästi tervetuloa Wiklundille ystävänpäivänä, tehdään ystävänpäivästä onnellinen myös 14.2!