Wiklund Wirta Meetings

 

Original Sokos Hotel Wiklundin Wirta koostuu mielikuvitusta ruokkivista, viihtyisistä ja hyvin varustelluista tiloista, jotka tarjoavat inspiroivat puitteet kokouksille, ryhmätyöskentelylle tai ikimuistoisille tapahtumille.  Tiloja on kaikenlaisiin tarpeisiin 12 hengen kotoisista neuvottelu- ja oleskelutiloista aina 200 hengen toriin esiintymislavoineen. Mikäli tapahtumaasi liittyy tarjoilua, catering-palveluista huolehtivat Wiklundin omat ravintolat.

 

 

 

TAPAHTUMATORI eWent

Tapahtumatori on Wiklundin sydän ja tapahtumien keskipiste, jonne mahtuu 170 henkeä. Muokattavissa oleva lava sisältää myös catwalkin sekä täydellisen ääni- ja videotekniikan. Teknikkomme auttavat tarvittaessa tapahtumatorin varusteiden  käytössä.

Tutustu ja varaa >>

 

WIRTA-KOKOUSTILAT

HUVILA

Wiklundin Wirta Huvila

Huvilassa pääset ikuisen kesän tunnelmaan. Idyllisessä ja rauhallisessa ympäristössä ideoita syntyy kuin itsestään. Tila jakautuu kahteen osaan, jotka voi erottaa toisistaan väliverholla. Huvila on varustettu modernilla kokoustekniikalla ja nopealla, langattomalla verkolla. Huvila soveltuu enintään 22 hengen ryhmille.

Tutustu ja varaa >>

LAITURI

Wiklundin Wirta Laituri

Laituri on nimensä mukaisesti merihenkinen tila, jonne mahtuu mukavasti 16 henkeä viettämään vaikka tiimipalaveria tai ideointisessiota. Tilan voi myös tarvittaessa jakaa väliverholla kahteen erilliseen osaan. Kokoustekniikkaan kuuluu mm. 55 tuuman laadukas näyttö sekä InstaShow-esitysjärjestelmä ja langaton verkko.

Tutustu ja varaa >>

KOIVIKKO

Wiklundin Wirta Koivikko

Suomalaisen koivumetsän keskellä ajatukset virtaavat ja tunnelma on levollinen. Koivikko onkin täydellinen ympäristö vaikka luovaan ideointiin. Tilan kulmaan sijoitettuun, pengerrettyyn katsomoon mahtuu helposti jopa 12 henkilöä. Koivikossakin nykyaikainen esitysjärjestelmä, joka tarjoaa joustavuutta kokouksiin ja mahdollistaa osallistujien lisäämisen esitykseen vain napin painalluksella.

Tutustu ja varaa >>

KYLÄKOULU

Wiklundin Wirta Kyläkoulu

Vanhan ajan luokkahuoneeksi sisustetussa tilassa tiimipalaverista muodostuu kaikkea muuta kuin perinteinen kokous. Kyläkoulun puitteet maanittelevat osallistujista myös oivallisia ideoita, joten tila sopii mainiosti myös aivoriihien pitämiseen. Vaikka tila on nostalginen, on esitystekniikka viimeistä huutoa, nopeaa langatonta verkkoa unohtamatta. Luokkahuoneeseen mahtuu 12 oppilasta.

Tutustu ja varaa >>

 

WAUDITORIO

Wiklundin Wirta Wauditorio

Kun haluat tarjota enemmän – anna Wauditorion hulppeiden kokouspuitteiden keskellä Turkua walloittaa yleisösi. 56 henkilölle suunnitellun auditorion nousevassa katsomossa on seitsemän riviä. Jokaisella rivillä on yksilölliset, muhkeat nojatuolityyppiset istuimet jalkaraheineen ja sivupöytineen. Tila on varusteltu modernilla tekniikalla ja erinomaisella äänentoistolla. Käytössänne on mm. puhujakoroke tai paneelipöytä, neljä langatonta mikrofonia (2 käsimikrofonia ja 2 headset-mikrofonia).

Tutustu ja varaa >>

 

Lisätiedot ja varaukset: Myyntipalvelu, puh. 0300 870 040 (ma-pe 8.30-16.30)

Puhelun hinta 51 snt/min+pvm/mpm, jonoaika maksuton.