Poikkea lounaalle Wiklundille

Helppo ja nopea lounas

Wiklundille on helppo poiketa lounaalle kesken työpäivän tai shoppailun lomassa. Voit napata lounasta myös mukaasi, mikäli et ehdi nauttia sitä paikan päällä.

Wiklundin 2.kerroksessa sijaitsevan Trattorian runsas lounas on katettuna maanantaista perjantaihin klo 11–14. Lounas sisältää päivän keiton, salaattipöydän, kahvin tai teen ja pienen makean jälkiruoan.

Pöytävarauksen lounaalle voit tehdä tästä.

Trattorian lounaslistan näet tästä.

Wine Bar Axel W Wiklundin katutasossa tarjoaa lounasaikaan vaihtuvia monipuolisia salaatteja. Miltä kuulostaa esimerkiksi vuohenjuusto-mustikkasalaatti tai avocado-halloumisalaatti? Ruokaisa salaattilounas on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 10:30–15:00. Sisältää päivän leipää, sekä kahvin ja teen.

Wine Bar Axel W:n lounaslistan näet tästä.

Coffee Housessa nautit kahvin kanssa pientä suolaista tai makeaa yhdessä ystävien kanssa tai itseksesi rentoutuen. Jos etsit lounaaksi helppoa ja nopeaa purtavaa, voit napata mukaasi esimerkiksi herkullisen bagelin tai croissantin.

Luckiefun’s tarjoaa aasialaisen keittiön parhaita paloja suomalaiseen makuun räätälöitynä Wiklundin 2. kerroksessa. Monipuolisesta buffetista löytyy jokaiselle jotain ja myös erilaiset ruokavaliot on pyritty huomioimaan.