Turun keskustan uusimmat ravintolat ja kahvila Wiklundin katon alla

Kahville, lounaalle, illalliselle? Skumpalle, pizzalle, cocktailille?

Oli toiveesi mikä tahansa, Wiklundilla palvelevat ravintolat ja kahvila pitävät mielihaluistasi huolen.

Katutasossa monipuolisesta kahvilatarjonnasta vastaa Coffee House. Tule nauttimaan herkullisista tarjoiluista ja visuaalisesti runsaasta kahvilamiljööstä!

Ravintolakirjo on laadukas ja täynnä uusia tuulia. Trattoria vie italialaiseen makumaailmaan, VENN on viiniä ja ystäviä, Rapido taas nopean syömisen keidas.Upea Walo rooftop kattobaari luo parhaat puitteet illanistujaisille ja kemuille. Yläilmoista on upeaa katsoa auringonlaskua ja nauttia Turun maisemista. Wiklundin mielenkiintoinen ravintolatarjonta luo uutta väriä turkulaiseen makumaailmaan!

Lue lisää

 

Coffee House

Coffee House on enemmän kuin kahvila. Saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä itse paistetut croissantit ja valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla.

Lue lisää

Trattoria

Trattoria tarjoilee Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan! Ravintola on aito, houkutteleva, spontaani ja sosiaalinen. Ja mikä parasta, erittäin herkullinen! Uusitut tilat luovat nautintohetkelle mitä parhaimmat puitteet.

Lue lisää tästä

 

VENN

VENN on kuin hyvä ystävä. Antaa pienen lepotauon arjesta ja pitää leppoisassa otteessaan vaikka koko illan. Nauti hyvä drinkki, lasi viiniä, anna juhlahumun viedä ja tapaa tuttujasi. Aina on hyvä syy piristää päivää!

Lue lisää tästä

 

Rapido

Rapido on raikas ja maukas All Day Deli, jossa ruoka valmistetaan rennon reippaalla otteella. Nautiskele rennon raikkaassa ravintolassa burgereilla ja salaateilla, piipahda hakemaan kahvi tai smoothie, tai tule porukalla afterworkeille.

Lue lisää Rapidosta tästä.

 

 

Walo Rooftop Bar

Walo on Turun ensimmäinen kattobaari, kaupungin parhailla näkymillä!

Nouse vihreään keitaaseen nauttimaan rennon tyylikkäästä kesäfiiliksestä, iloisista ihmisistä ja pirteistä juomista.

Lue lisää tästä

Nauti lounas Wiklundilla

Coffee Housen toastit ja salaatit täydennettyinä erikoiskahvilla maistuvat aina ja saat ne helposti vaikka mukaan. Joulukuussa avattu All Day Deli Rapido tarjoaa raikkaat smoothiet ja salaatit sekä mehevät burgerit ja ruokaisat leivät. Katso lounastarjontamme tästä.

Varaa pöytä ja nauti

Tee pöytävaraus ennakkoon ja nauti rauhassa. Pyydä tarjous ja saat kaikki mitä tarvitset sujuviin tilaisuuksiin.