Turun keskustan uusimmat ravintolat ja kahvila Wiklundin katon alla

Kahville, lounaalle, illalliselle? Skumpalle, pizzalle, cocktailille?

Oli toiveesi mikä tahansa, Wiklundilla palvelevat ravintolat ja kahvila pitävät mielihaluistasi huolen.

Ravintolakirjo on laadukas ja täynnä uusia tuulia. Wiklundin ravintolatarjontaa täydentävät katutasoon avattu eurooppalaishenkinen all day -kortteliravintola Wine Bar Axel W ja Hesburger. Katutasossa monipuolisesta kahvilatarjonnasta vastaa edelleen Coffee House.

Trattoria Wiklundin 2.kerroksessa vie italialaiseen makumaailmaan ja Trattoria Bariin voit poiketa ostosten lomassa nauttimaan vaikkapa lasillisen kuohuvaa. Upea Walo Rooftop kattobaari luo parhaat puitteet illanistujaisille ja kemuille. Yläilmoista on upeaa katsoa auringonlaskua ja nauttia Turun maisemista.Wiklundin mielenkiintoinen ravintolatarjonta luo uutta väriä turkulaiseen makumaailmaan. Tule nauttimaan yksin tai yhdessä!

 

Coffee House

Coffee House on enemmän kuin kahvila. Saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä itse paistetut croissantit ja valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla.

Lue lisää

Trattoria

Trattoria tarjoilee Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan! Ravintola on aito, houkutteleva, spontaani ja sosiaalinen. Ja mikä parasta, erittäin herkullinen! Trattoria Bariin voit piipahtaa tai viipyä pidempään pienen purtavan ja drinkin kera.

Lue lisää

 

Walo Rooftop Bar

Walo on Turun ensimmäinen kattobaari, kaupungin parhailla näkymillä!

Nouse vihreään keitaaseen nauttimaan rennon tyylikkäästä kesäfiiliksestä, iloisista ihmisistä ja pirteistä juomista.

Lue lisää 

Axel W

Wine Bar Axel W on rento, eurooppalaishenkinen all day –kortteliravintola Wiklundin katutasossa. Axel W kutsuu viinille, kahville ja lounaalle – ihanaa on siis tarjolla aamusta iltaan.

Lue lisää

Hesburger

Turun uusin Hesburger löytyy nyt kaupungin parhaalta paikalta, torin laidalta Wiklundin katutasosta. Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan sekä majoneeseistaan ja kastikkeistaan.

Lue lisää

 

Luckiefun’s

Luckiefun’s tarjoaa aasialaisen keittiön parhaita paloja suomalaiseen makuun räätälöitynä. Monipuolisesta buffetista löytyy jokaiselle jotain ja myös erilaiset ruokavaliot on pyritty huomioimaan.

Lue lisää

Nauti lounas Wiklundilla

Trattoriassa voit nauttia maukkaan kotiruokalounaan arkisin klo 11-14 ja Wine Bar Axel W:ssä klo 11-15.
Coffee Housesta saat helposti mukaasi toastit täydennettyinä erikoiskahvilla

Katso Trattorian lounaslista tästä.

Katso Axel W:n lounaslista tästä.

Varaa pöytä ja nauti

Tee pöytävaraus ennakkoon ja nauti rauhassa. Pyydä tarjous ja saat kaikki mitä tarvitset sujuviin tilaisuuksiin.