Wiklundin monipuoliset palvelut luovat hetkistä muistoja

Wiklund tarjoaa erilaisia palveluita, jotka luovat arjestasi lempeämmän ja juhlastasi ikimuistettavamman.

Lue lisää palveluistamme ja hemmottele itseäsi!

S-tyylisti

Uusi, kokonaisvaltainen palvelu. Palveluihin sisältyy esimerkiksi: Vaatekaapin päivitys, väri- ja vartaloanalyysit, meikkipussin päivitys ja kokonaisvaltainen kauneusneuvonta.

Lue lisää palvelusta!

Studiopalvelut

Sokoksen Studiosta löydät kaikki kauneuden palvelut, olipa toiveissasi saada piristystä meikkiin, näyttävät ripset tai trendikkäät kulmat.

Varaa aika

Hyvä Olo -hoitola

Hyvä Olo -hoitolamme tarjoaa kauneudenhoito- ja parturi-kampaamopalveluita Wiklundin kolmannessa kerroksessa. Tutustu palveluvalikoimaan ja ajanvaraustietoihin hoitolan sivuilla.

Kauneusneuvonta

Kauneusneuvojamme ovat koulutettuja asiantuntijoita, joilta saat henkilökohtaista opastusta meikkaamiseen, trendeihin, tuotteisiin ja kauneudenhoitoon. Varaa aika Sokos Wiklundin kosmetiikkaosastolta!

Kukkakauppa Vivahteen kukkienvälityspalvelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme sitoo toiveiden mukaisesti onnittelukimput, asetelmat, muistamiset, surukukat, hääkukat, seppeleet, pukukoristeet ja monet muut kukka-aihiot. Tule kertomaan toiveesi!

Pukeutumispalvelu

Tarjoamme pukeutumispalvelua niin miehille kuin naisillekin. Ideoita ja vinkkejä saat ammattilaiselta, joka luo sinulle tyylin toiveidesi mukaisesti, arkeen tai juhlaan. Varaa palvelu puhelinnumerosta 010 764 3312.