Wiklundin monipuoliset palvelut luovat hetkistä muistoja

Wiklund tarjoaa erilaisia palveluita, jotka luovat arjestasi lempeämmän ja juhlastasi ikimuistettavamman.

Maistuisiko lasi skumppaa tai erikoiskahvi Hyvä Olo Expressissä? Haluatko pikakampauksen tai -meikin? Kaipaatko pukeutumisneuvojan apua tai haluatko nopean kasvohoidon lounastauolla?

Lue lisää palveluistamme ja hemmottele itseäsi!

Hyvä Olo -hoitola

Hyvä Olo -hoitolamme tarjoaa kauneudenhoito- ja parturi-kampaamopalveluita Wiklundin kolmannessa kerroksessa. Tutustu palveluvalikoimaan ja ajanvaraustietoihin hoitolan sivuilla.

Hyvä Olo Express-pikameikit, -kampaukset ja -kynnet

Mikä olisikaan piristävämpää kuin saada meikki, kampaus tai lakkaus kynsiin kesken kiireiden, nopeasti ja vaivattomasti? Se onnistuu meillä! Varaa pikapalvelu ja ehostu hetkessä.

Kauneusneuvonta

Kauneusneuvojamme ovat koulutettuja asiantuntijoita, joilta saat henkilökohtaista opastusta meikkaamiseen, trendeihin, tuotteisiin ja kauneudenhoitoon. Varaa aika Sokos Wiklundin kosmetiikkaosastolta!

Kukkakauppa Vivahteen kukkienvälityspalvelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme sitoo toiveiden mukaisesti onnittelukimput, asetelmat, muistamiset, surukukat, hääkukat, seppeleet, pukukoristeet ja monet muut kukka-aihiot. Tule kertomaan toiveesi!

Lahjapalvelu

Lahjapalvelumme avulla voit jakaa lahjatoiveesi. Valitse haluamasi lahjat, kokoan ne listalle ja jaa lista vieraille. Helppoa ja reaaliaikaista listan seurantaa!

Pukeutumispalvelu

Tarjoamme pukeutumispalvelua niin miehille kuin naisillekin. Ideoita ja vinkkejä saat ammattilaiselta, joka luo sinulle tyylin toiveidesi mukaisesti, arkeen tai juhlaan. Lue lisää >