Talven terveystuotteet

Kehomme on temppelimme, vaalikaamme sitä. Puhdistuskuuri elävöittää sekä tukee toksiinien poistumista kehosta. Se myös energisoi ja vähentää turvotusta. Sokokselta löydät kattavan valikoiman kuurin aloitukseen.

Puhdistuskuurit keholle

Vogelin paastopaketti paastopaketti sisältää kaiken tarvittavan viiden päivän paastoon helposti. Elimistö ottaa paastotessa energiansa vararavinnosta, jonka avulla se pystyy hoitamaan normaalit toimensa häiriöttä. Paaston aikana elimistöstä poistuu aineenvaihdunnan kuona-aineita ja paaston tuloksena elimistö saavuttaa paremman fyysisen ja psyykkisen tasapainon. Paasto sopii kaikille terveille aikuisille. 78,00 €.

D-Toxis on kasvi- ja leväuutteita sisältävä vadelman ja hibiskuksen makuinen nestemäinen ravintolisä tukemaan elimistön puhdistusprosesseja. 20 päivän kuuri. 27,50 €.

Slimmixin yrttiuutevalmiste virkistää ja aktivoi kehoa kokonaisvaltaisesti ja se sisältää monipuolisen yhdistelmän kehoa kokonaisvaltaisesti puhdistavia yrttejä sekä inuliinia, magnesiumia ja B5-vitamiinia. Valmisteen yrtit tukevat kehon omia luonnollisia puhdistus- ja puolustusmekanismeja edistäen kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Magnesium ja B5-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. 21,90 €.

Foodinin luomu viherjauhesekoitus on helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä maailman ravinnerikkaimpia viherjauheita. 17,50 €.

Tummia läiskiä iholla?

Vaeltaako sinunkin ihollesi tummia läiskiä? Ihossamme olevat melanosyyttisolut säikähtävät UV-säteitä, jolloin ne lisääntyvät ja alkavat kiireesti tuottamaan melaniinia eli ruskeaa pigmenttiä ihon suojaksi. Pigmentti ei välttämättä palaudukaan enää normaaliksi, sillä solulle jää muistijälki vauriosta, ja näin ollen maksaläiskä on syntynyt.

Suojakertoimelliset tuotteet ovat tarpeen jopa jo helmikuusta alkaen aivan alkusyksyyn asti ja joillain henkilöillä jopa läpi vuoden, jos tietävät heille tulevan herkästi maksaläiskiä. Täytyy myös muistaa, että vanhentava UVA-säde on valtoimenaan pilviselläkin säällä, joten suojakerroin ei ole liioiteltua.

Pähkinänkuoressa: maksaläiskiä voi ehkäistä aurinkosuojalla ja jo syntyneitä maksaläiskiä saattaa saada vaalentumaan kirkastavilla tuotteilla, esimerkiksi C-vitamiinilla ja hapoilla. Ja myös tällöin on muistettava aurinkosuoja päivisin.

Novexpertin C-vitamiiniseerumi on ihoa tehokkaasti uudistava ja kirkastava anti-age seerumi. Tasoittaa ja silottaa ihoa. Käytä aamuin ja/tai illoin voiteen alla tai voiteeseen sekoitettuna. Sisältää 25 % C-vitamiinia. Kaikille ihotyypeille. 54,90 €.

Novexpert Polyphenols Dark-Spot Corrector on kynänmallinen täsmätuote hyperpigmentaatioon. Voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi sekä vaalentamaan jo syntyneitä maksaläiskiä. Sopii kaikille ihotyypeille. 19,90 €.

Madara PEEL kuoriva seerumi on hellävaraisen tehokas ja turvallinen käyttää kotiolosuhteissa, tarjoten kuitenkin ammattimaisen lopputuloksen. Koostumus ei kuivata ihoa eikä vaurioita sen luonnollista suojakerrosta. Tämä kuoriva seerumi sisältää syväkosteuttavaa hyaluronihappoa, joka täyteläistää ihoa sekä häivyttää ikääntymisen merkkejä, laajentuneita ihohuokosia ja pigmenttiläiskiä. Kuorinta tarjoaa apua myös samealle ja epäpuhtaalle iholle sekä se on dermatologisesti testattu. 39,90 €.