Pikkujoulut Wiklundilla

Vietä pikkujoulut Wiklundilla 

Wiklundilla vietät juuri sinun näköisesi pikkujoulut. Saman katon alta löydät moneen tunnelmaan sopivat tilat ja fiiliksen. Nauti lasillinen viiniä jossain monista ravintoloistamme rennoissa after work tunnelmissa tai ruokaile nautiskellen Trattoriassa. Vietät pikkujoulua sitten isolla porukalla tai intiimimmin kahden kesken, tule ja vietä se meillä. Wiklundilla kohdataan, viihdytään ja vietetään aikaa yksin tai yhdessä.

 

 

Tunnelmaa ravintolasta toiseen 

Eurooppalaishenkinen kortteliravintola Wine Bar Axel W ottaa kävijän vastaan Wiklundin katutasossa. Axelissa voit nauttia lasillisen viiniä rennosti yksin tai ystävien kesken. Coffee Housessa nautit erikoiskahveista ja herkullisista leivonnaisista ja pikkusuolaisista värikkäässä ympäristössä. Trattoriassa kannattaa nauttia Italian mauista herkuttelemalla esimerkiksi juhlakauden menuista tai rennosti pizzasta. Illan voi päättää tunnelmallisesti jouluun puetussa Walo Rooftop Barissa (9.krs), jonka joulukoristuksia tullaan ihailemaan kauempaakin.

 

 

Jaettu juhla on paras juhla 

Astu Trattoriaan Wiklundin 2.kerroksessa ja nauti uusista juhlakauden menuista viinipaketteineen. Suosittu menumme La Tavola Italiana, joka sisältää kauden parhaita makuja italialaiseen tapaan, on tehty yhdessä nautittavaksi.

Juhlakauden menut alkaen 36 €.

Tutustu menuihin ja varaa pöytä.

 

Vietä juhlakauden etkot Wauditoriossa 

Wauditoriossa viihdytään monella tapaa. Juhlakauden rennot pikkujoulut, tiimi-illat ja jopa synttärit onnistuvat helposti. Järjestä vaikka Stand up- tai leffailta yksityistilaisuutena nauttien Wauditorion pehmeän upottavista, muhkeista tuoleista (56 henkilölle), isosta valkokankaasta ja uniikista tarjoilusta.

Wiklundilla voit ottaa hypyn tuntemattomaan Cybernet virtuaalitodellisuuspelien kautta.

Varaa pikkujoulusi Wauditoriossa.