Uudet yhdyskäytävät Toriparkista

Wiklundille on helppo tulla

Wiklund palvelee aivan Turun ytimessä ja sinne on helppo saapua ostoksille niin jalan, julkisilla kuin vaikkapa omalla autolla.

Uudet yhdyskäytävät Toriparkista

Uudistusten yhteydessä Wiklund on saanut myös kaksi yhdyskäytävää Toriparkista. Toinen yhdyskäytävä vie suoraan parkkihallista parhaillaan täysin uudistuvaan S-marketiin. Ja mikä parasta, kauppaan on jo nyt esteetön kulku suoraan Toriparkista.

Toinen yhdyskäytävä taas vie suoraan maisemahissille ja Original Sokos Hotel Wiklundin vastaanottoon sekä sen yhteydessä toimiviin ravintoloihin, aina ylös Walo Rooftop Bariin asti.

Auki 24/7 edullisin hinnoin

Turun Toriparkissa pysäköinti maksaa saman verran kuin Turun keskustan kadunvarsilla eli 3 €/h. Pysäköinnistä veloitetaan minuutti minuutilta, joten maksat aidosti vain käyttämästäsi ajasta. Ensimmäiset 3 tuntia 3€/h, seuraavat tunnit 2€/h. Yöpysäköinti klo 22:00-06:00 0,50€/h.

Moovy-sovellus avaa puomin ja aloittaa pysäköinnin automaattisesti

Moovy-sovellus tekee pysäköimisestä ja sen maksamisesta mahdollisimman helppoa. Rekisteröityessäsi Moovyn käyttäjäksi ja täyttäessäsi tietoihin autosi rekisterinumeron, autosi tunnistetaan Toriparkissa rekisterinumeron avulla. Tämän ansiosta puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti voi alkaa. Sovellus myös lopettaa pysäköinnin automaattisesti, kun ajat parkkihallista ulos. Maksu onnistuu sovelluksessa. Jos sinulla ei ole Moovy-sovellusta, voit maksaa pysäköintisi maksukortilla Toriparkin automaateissa.

Sähköautot tervetulleita

Sähköauton lataaminen onnistuu Toriparkissa. Saatavilla on 20 sähköautojen latauspaikkaa. Sähkölatauspisteet löytyvät ylemmällä tasolla Yliopistonkadun seinämältä ja alemmalla tasolla Eerikinkadun seinämältä. Sähköautojen lataus on maksullista Turku Energian tariffin mukaisesti VIRTA -sovellusjärjestelmän kautta.