Wiklundin terasseilla nautit kesästä

Wiklundilta löytyy terassi useammasta kerroksesta. Wiklund-keskuksen katolla sijaitsevan Walo Rooftop Barin kattoterassi on jo monelle turkulaiselle ja kauempaakin saapuvalle tuttu paikka. Terassi tarjoaa mahtavat näkymät Turun kattojen ylle ja auringonlaskun seuraaminen katolta on kokemus itsessään. Walon terassilla pääsee kuuntelemaan livemusiikkia ja nauttimaan raikkaita juomia läpi kesän.

Trattoria ja sen pikkuveli Trattoria Bar kutsuvat sinut nauttimaan italian mauista, raikkaista juomista ja ystävien seurasta Wiklundin 2.krs:een. Ota ystäväsi mukaan ja suuntaa Trattoriaan työpäivän jälkeisille aftereille tai nauttimaan shoppailun lomassa juomien ja italialaisen keittiön maukkaista antimista. Trattorian terassi palvelee sään salliessa Trattorian aukioloaikojen mukaan.

Myös Wiklundin katutasossa pääset nauttimaan ruoista ja juomista ulkona. Uudessa eurooppalaishenkisessä kortteliravintola Wine Bar Axel W:ssä on asiakaspaikkoja yhteensä 106, joista 46 salin puolella ja loput terassilla. Axel W:n vierestä löytyvässä Hesburgerissa asiakaspaikkoja on vastaavasti yhteensä 110, joista salin puolella 60 ja loput terassilla.