Wiklundin joulu

Wiklund kutsuu jouluun

Tontutkin ovat jo liikkeellä ja kurkkivat, miten Wiklundilla valmistaudutaan jouluun. Koko talo on nyt täynnä touhua ja tohinaa. Olemme valmiina tekemään sinun ja läheistesi joulusta ikimuistoisen.

Wiklund on monipuolinen tavaroiden ja palveluiden keidas hotelleineen, ravintoloineen, kokoustiloineen ja hyvinvointipalveluineen. Wiklundille on siis monta syytä tulla – myös jouluna.

Lahjat pakettiin Sokoksella

Joulun odotus ja jouluvalmistelut ovat ihanaa aikaa. Sokos Wiklund on täynnä toinen toistaan houkuttelevimpia joululahjoja. Käy shoppailemassa upouusi mekko tai asusteet ja laittaudu kauniiksi pikkujouluihin tai ilahduta rakkaitasi ihanilla lahjoilla. Sokos Wiklundilta löydät parhaat joululahjavinkit helpottamaan lahjaostosten tekemistä.

Muistathan myös oman paketointipalvelumme – saat lahjat kauniisiin paketteihin ja voit odotellessasi  nauttia vaikkapa jouluisen glögin.

Torju pimeys, nauti glögi!

Suo itsellesi kiireetön hetki ja anna joulun tuoksun viedä mukanaan. Wiklundin kaikissa ravintoloissa voit istahtaa luomumustikkaglögin äärelle. Katutason Coffee House tarjoilee glögin kaveriksi herkulliset leivonnaiset ja voit samalla seurata kaupungin ja Sokoksen vilskettä. Jos taas haluat ihailla kaupunkia lintuperspektiivistä, suuntaa Walo Rooftop Bariin. Tyylikkään fiiliksen ja upeiden maisemien lisäksi pääset mukavasti joulutunnelmaan, sillä Walo on todellakin pukeutunut jouluun.

Valmiiseen joulupöytään

Tänä vuonna Trattoria Wiklund on täynnä suussa sulavia herkkuja ja joulupöytä pullollaan!

– Trattoria on tulvillaan italialaista joulua. Joulun alla tarjolla on kolme erilaista joulumenua, joista löytyy herkkuja joka makuun. Esimerkiksi La tavola Italiana tarjoilee kauden parhaita makuja italialaiseen tapaan koko seurueelle jaettavaksi. Jouluisat menut ovat saatavilla aina 9.1.2022 asti. Trattorian jouluaaton pöytä on katettuna jouluaattona 24.12.2021 kahdessa kattauksessa klo 15 ja klo 18. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan, toivottaa Trattoria Wiklundin ravintolapäällikkö Janne Lehtomaa.

Muistathan tehdä pöytävarauksen ennakkoon.

Sun paras kaveri Turus

Kukapa olisi sun paras kaveri Turus pitkän ostos- ja herkuttelupäivän päätteeksi? Original Sokos Hotel Wiklund majoittaa sinut kaupunkilaisuuden ytimessä ja tarjoilee makeat unet. Aamulla heräät virkeänä ja nautit herkullisen aamiaisen Trattoriassa. Innokkaimmat ehkä jatkavat ostoksia, mutta mahdollisuuksia löytyy muitakin. Esimerkiksi Hyvä Olo -hoitolassa pääset rentoutumaan erilaisten hoitojen merkeissä ja joulukiireet unohtuvat ainakin hetkeksi.

 

Psst…
Mietitkö vielä joululahjaa? Kun annat lahjaksi ravintolalahjakortin, tarjoat lahjan saajalle virkistävää ravintoterapiaa, arjen huippuhetkiä ja kenties ripauksen chiliä suhteeseen. Lahjakortti on aina iloinen yllätys ja helppo lahjaidea. Kääri pakettiin maistuva lahja! Lahjakortit ovat myynnissä S-ryhmän ravintoloissa. Lahjakortille voit ladata haluamasi summan 10-150 € väliltä.