Tutustu Wiklundin uuteen Studio-pikameikkipalveluun

Uusi Studio tarjoaa kauneuspalveluita Sokos Wiklundilla

Kevään juhlien koittaessa on oiva aika tutustua Wiklundin Studio-pikameikkipalveluun. Mari-Anne Koski kertoo mitä palvelu oikein pitää sisällään.

Mikä on Wiklundin Pikameikkipalvelu?

Uudistuksen valmistuttua otamme taas käyttöön meikkipalvelut kauneuden osastollamme. Studio on Sokoksen uusi palvelukonsepti, jonka alta löytyvät kaikki kauneuden palvelut meikin tekemisestä meikkivinkkien jakamiseen.

Millaisia meikkejä siellä tehdään?

Teemme silmä-, huuli- ja kulmameikkejä, meikkipohjan Fresh Upeja sekä meiltä voi ajanvarauksella varata vaikka meikin opastuksen, pikameikin tai vaikka päivämeikin. Halutessa opastamme myös esimerkiksi irtoripsien laittamisen.

Hyvä Olo-hoitolamme tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman juhlameikkejä sekä korvien rei’itystä ja manikyyrejä. Myös ripsien ja kulmien kestovärjäys hoituu mukavasti ylellisessä hoitohuoneessamme.

Mitkä meikkimerkit palvelussa on käytössä?

Kauneuden osastolla meikkikokeilut ja opastukset tehdään eri merkkien testereillä. Ajanvarauksella toteutettavat meikkaukset tehdään Sensain meikeillä.

Millaista asiakaskuntaa käy?

Kaiken ikäistä riippuen asiakkaan tarpeesta.

Milloin palvelu on suosituin? Näkyykö esimerkiksi juhlakausi?

Palvelua käytetään ympäri vuoden, painottuen loppuviikkoon.

Millainen meikkilook on nyt in?

Meikkipohja on kuulas ja luonnollinen, kulmat huolitellut ja tärkeässä roolissa. Ripsissä saa olla volyymia. Luomiväreissä kevään tullessa valtaa ottavat taas kirkkaat ja voimakkaat värit sekä pronssin hehku. Huulissa pinnalla ovat hoitavat kiiltopunat ja huulikiillot. Kynnet hehkuvat kirkkaissa monivärisissä sävyissä. Kaiken kruunaa aurinkopuuteri.

 

Varaukset voi tehdä toistaiseksi paikan päällä tai numerosta: 010765020

Nettiajanvaraus on tulossa käyttöön myöhemmin.