Tapahtumia ja upeita kokoustiloja kolmannessa kerroksessa

Kolmas kerros on Turun sydämen tapahtumien areena. Täältä löydät kaikenikäisille suunnattuja tapahtumia ja hulppeissa kokoustiloissamme viihtyy isommallakin porukalla. Mikä parasta, kaikki palvelumme toimivat myös yhteen sinun tapahtumasi onnistumiseksi.

Tapahtumatori

Se todellinen Wiklundin sydän, paikka jossa kaikki tapahtuu. Tilaan mahtuu noin 200 henkeä ja muokattavissa oleva lava, catwalk sekä täysi ääni- ja videotekniikka pitävät huolta siitä, että tapahtuma näkyy ja kuuluu kaikille. Tapahtumatori on myös vuokrattavissa yrityksille ja yksityishenkilöille. Tarvittaessa Catering-palveluista huolehtivat Wiklundin omat ravintolat.

Wirta-meetings -kokoustilat

Tarvitsetko kokoustilan Turun keskustassa? Täydellisillä catering- ja hotellipalveluilla varustettu kaupungin uusin ja upein kokouskeskus tarjoaa inspiroivat tilat ideointisessioon, rentoon tiimipalaveriin tai vaikka mieleenpainuvaan kick-off -tapahtumaan Turun sydämessä. Tervetuloa Original Sokos Hotel Wiklundin Wirtaan! Lue lisää

 

Cybernet-virtuaalipelimaailma

Tule kokemaan uudenlainen pelielämys virtuaalimaailmassa. Virtuaalipelikokemus on mahdollista aivan Turun keskustassa Wiklundin 3. kerroksessa. Virtuaalipelipaikkoja on kymmenen, joten voit tulla viihtymään yksin tai kavereiden kanssa. Lue lisää

 

Wiklundin 3. kerroksessa sijaitsevat myös tutut Eurokangas, S-Pankki/Lainat (vain ajanvarauksella) sekä  Hyvä Olo-hoitola.