Sokokselta kokonaisvaltaista hyvinvointia talveen

Talvi on pitkä ja valoisa aika vielä kovin lyhyt. Lämpötilan vaihtelut vaikuttavat ihoon ja auringonvalon puute näkyy jaksamisessa.

Sokos Wiklundin myyjä Mirelle vinkkaa parhaat tuotteet, joilla selvitä yli pitkästä kylmästä vuodenajasta.

-Esimerkiksi Foodinin Viherjauhe on loistava piristyspommi; se puhdistaa kehoa, lisää elinvoimaa ja tuo ravitsemuslisää.

Sinkki, seleeni, C- ja D-vitamiini ovat avaintuotteita vastustuskyvyn ylläpitoon ja tietenkin moneen muuhun. Esimerkiksi Puhdistamon laadukkaita ravintolisiä menee nyt paljon; ne ovat täyteaineettomia ja aktiivisessa muodossa olevia, jolloin elimistö saa niistä hyödyn nopeimmin.

Puhdas+ kollageenijauhe on loistava tuote lisäämään ihon kimmoisuutta ja Bertil’s Omega7 Skin puolestaan tuomaan helpotusta kuivaan ihoon rasvahappojen avulla. Muista myös rasvahapot ulkoisesti; on hyvä muistaa kasvo- ja vartaloöljyt erityisesti talviaikaan. Öljyjä ei kannata pelätä; oikealla annostuksella ja levittäminen kostealle iholle, saa öljyn imeytymään iholle moitteettomasti.

Itse olen rakastunut uuden merkin, Djusien, täydelliseen kasvoöljyyn, joka sisältää vain laadukkaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä sekä tuoksuna eteerisiä öljyjä, jotka lisäävät ihonhoidollista vaikutusta.