S-market Wiklund Herkku – Herkkuja moneen makuun

Herkkuja moneen makuun uudistuneesta S-market Wiklund Herkusta. Keskustan suurin ruokakauppa palvelee arkisin ja lauantaisin klo 6–24 ja sunnuntaisin klo 8–24.

Uudistuneesta myymälästä löydät nyt laajan herkkuvalikoiman. Mehustamo puristaa mehukkaista appelsiineista tuoreen mehun suoraan pulloon ja ananaskone kuorii ja viipaloi valitsemasi tuoreen ananaksen helposti mukaasi.
Fazerin myymäläleipomo – Tämän lähempää ei leipä juuri voi tulla! Nauti artesaanileipurien jauhoista asti leipomista lämpimäisistä joka päivä.

Teppanyaki herkut – aitoa japanilaista grilliruokaa parhaimmillaan – nyt meillä! Sesonkikohtaiset maut, aina tuoreimmista ja herkullisimmista raaka-aineista.

Toki sushin sushibuffetista kokoat annoksesi laajasta herkkusushien valikoimasta. Toki sushista saat tuoreet, paikan päällä käsintehdyt sushit. 

Tuliset siivet – Meiltä löydät herkulliset siivet Siipiweikkojen kastikkeella.
Ruokatorilta löytyy palveleva Herkkumestareiden juustotiski, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valinnassa, kun etsit herkullisia juustoja ruokapöytään – arkeen tai juhlaan.

Picadeli salaattibaari- Kokoa tuoreesta valikoimasta raikas salaatti makusi mukaan.

Uudistuneessa myymälässä on lisäksi laadukas palvelutori, laaja panimo-osasto ja paljon take away-tuotteita. Tervetuloa ostoksille!