Hiustenhoito kesällä

Kesä on monelle meistä rentoutumisen aikaa, mutta hiukset saattavat kärsiä, jos niiden hoito unohdetaan. Aurinko, uiminen ja lämpö voivat kuivattaa hiuksia, aiheuttaa rasvoittumista ja haurastuttaa hiuspohjaa. Lue alta asiantuntijan parhaat vinkit, joiden avulla pidät hiuksesi hyvinvoivina läpi kesän.

Muista suojata hiuspohjaa ja hiuksia

Hiukset eivät tarvitse samanlaista UV-suojaa kuin iho, mutta aurinko voi silti vahingoittaa niitä. Auringon UV-säteet voivat kuivattaa hiuksia ja haalistuttaa väriä. Käytä hattua tai huivia suojataksesi hiuspohjaa ja hiuksia. Tämä on erityisen tärkeää, jos vietät paljon aikaa ulkona.

Muista kosteutus

Kesällä hiukset kaipaavat erityisen paljon kosteutusta. Auringon ja uimisen yhdistelmä voi tehdä hiuksista kuivat ja hauraat. Älä unohda hoitoaineen käyttöä – se auttaa pitämään hiukset pehmeinä ja kiiltävinä. Voit myös kokeilla hiusnaamioita ja jätettäviä hoitoaineita, jotka tarjoavat ylimääräistä kosteutusta ja suojaa.

Hiusten peseminen kesällä

Kesällä hiuksia pestään usein tavallista enemmän, mutta kannattaa muistaa, että liian tiheä peseminen voi kuivattaa hiuksia. Valitse sulfaatiton shampoo, joka pesee hiukset hellävaraisesti, tai käytä pesevää hoitoainetta. Näin vältät hiusten liiallisen kuivumisen.

Parhaat tuotteet kesälle

Huolehdi näistä

  • Pese hiukset säännöllisesti: Peseminen poistaa ylimääräisen lian ja rasvan, mutta älä käytä liian voimakkaita tuotteita.
  • Ravitse hiuksia: Käytä säännöllisesti hiusnaamioita ja hoitoaineita.
  • Suojaa pää: Käytä hattua tai huivia suojataksesi hiuspohjaa auringolta.
  • Harjaa hiukset: Pidä hiukset selvitettyinä, jotta vältät takkujen muodostumisen.
Kesä on täydellinen aika nauttia ulkoilmasta, mutta muista suojata ja hoitaa hiuksiasi. Oikeilla tuotteilla ja pienellä vaivalla pidät hiuksesi terveinä ja kauniina koko kesän ajan. Tutustu Sokos Wiklundin laajaan hiustenhoitotuotteiden valikoimaan ja löydä itsellesi sopivat tuotteet. Tervetuloa ostoksille!