Uudistunut Sokos Wiklund palvelee entistä upeampana

Sokos Wiklundin uudistustyöt ovat loppusuoralla ja uusi entistä upeampi myymälä on valmiina vastaanottamaan muodista ja kauneudesta kiinnostuneet kuluttajat kesän aikana. Muodin ja kauneuden valikoimat tuodaan uudistustöiden myötä entistäkin houkuttelevammin esille ja brändivalikoima pidetään kirkkaana. Tavoitteena on tuoda muutoksilla selkeyttä ja helppoutta asiointiin. Suurin muutos on tapahtunut Sokos Wiklundin katutasossa, jossa koko kauneuden ja kosmetiikan osasto on siirretty Sokoksen torin puoleiseen osaan. Samassa yhteydessä naisten pukeutuminen sai uuden paikan Brahenpihan puoleisesta osasta hissilinjan toiselta puolelta. Myös miesten muodin ja kenkien osastolla on tehty pieniä viilauksia entistä sujuvamman asioinnin eteen.

Uudistunut palveleva verkkokaupan noutopiste avautuu asiakkaille heinäkuun alussa. Jatkossa asiakas voi halutessaan sovittaa tai tarkastaa verkosta tilaamansa tuotteet saman tien ja jättää paketin pakkausmateriaalit lajiteltuna verkkokaupan noutopisteen lajittelupisteeseen.

– Verkkokaupan noutopisteen avautuessa tulee käyttöön myös asiakasnäytöt, joilla asiakas voi selata joko itsenäisesti tai yhdessä myyjän kanssa Sokos.fi verkkokaupan tarjontaa ja suunnitella omaa tyyliään, kertoo Sokoksen palvelupäällikkö Tuula Saarinen.

WAU eli Wiklund Aina Unohtumaton on lupaus mieleenpainuvasta asiakaskokemuksesta.

-Tavoitteemme on kohdata asiakkaamme lämmöllä hymyillen ja varmistaa hänelle kaikin puolin rento ja miellyttävä asiointi. Haluamme yllättää asiakkaamme positiivisesti ja varmistaa, että hän jatkossakin asioi liikkeessämme. Tavoittelemme siis sydämellistä ja rentoa Turun parasta palvelua juuri sinulle. Haluamme tarjota asiakkaalle entistäkin paremman palvelukokemuksen. Me Sokoksella haluamme, että asiakas löytää oman tyylinsä ja me olemme valmiit auttamaan häntä sen löytämisessä, jatkaa Saarinen.

Kesän aikana Sokoksella pääsee tekemään alelöytöjä. Sokos palvelee joka päivä, ma-pe klo 9–20, la klo 10-19 ja su klo 11-18.