Hemmottelua arkeen Wiklundin Hyvä Olo -hoitolasta

Rentoudu arjen kiireessä

Ovatko Hyvä Olo -hoitolan tarjoamat hoidot sinulle tuttuja? Hoitolassa asiakas saa kokea kokonaisvaltaisen palveluelämyksen sekä rentoutua arjen kiireessä. Panostamme laadukkaaseen ja yksilölliseen asiakaspalveluun sekä ammattilaisten kädentaitoon. Hoitorepertuaariimme kuuluvat kampaamotyöt, kasvohoidot, hieronnat, ripsi- ja kulmatyöt, meikkaukset, vartalohoidot, käsi-, kynsi- ja jalkahoidot, karvanpoisto sekä korvien rei’itys.

Hyvä Olo -hoitolan hoidot on valittu ammattitaidolla ja asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Voimme ylpeydellä seisoa laadukkaiden hoitojen ja tuotteidemme takana. Hoitolassa käytössämme on ylellinen Ranskalainen Darphin kasvo- ja vartalohoitosarja sekä merellistä kauneutta edustava Phytomer.

Löydät meiltä myös Elsa Hjeronymus kemiallisen ihonpuhdistuksen, ripsipidennykset, Z-Fill hyaluronihappotäyteainehoidot ja Microblading kulmakarvojen 3D pigmentointipalvelun, meikkaus- ja kynsipalvelut, vartalosokeroinnin sekä Malu Wilz ihonhoitosarjan.

Varaa aikaa itsellesi tai läheisellesi ja tule hemmotteluun Wiklundin Hyvä Olo -hoitolaan. Tutustu kaikkiin palveluihin tästä.