Tervetuloa Wiklund Herkkuun!

Älä lähde toria edemmäs ruoanhakumatkalle,
sillä keskustan suurin ruokakauppa Wiklund Herkku on kuin keidas!

Uudistuneesta myymälästä löydät laajan valikoiman tuoreita hedelmiä, marjoja ja kasviksia. Mehustamo puristaa mehukkaista appelsiineista tuoreen mehun suoraan pulloon ja ananaskone kuorii ja viipaloi valitsemasi tuoreen ananaksen helposti mukaasi. 
Meillä on aina kattava valikoima erityisruokavaliota noudattaville. Monipuolinen kasvisruokavalikoima, iso kattaus gluteenittomia tuotteita ja oivia ostoksia vegaaneille.
Vasta paistetun leivonnaisen ihana tuoksu tulee Fazerin myymäläleipomosta,  jossa artesaanileipurit leipovat lämpimäisiä joka päivä.
Myös lounastarjontaa löytyyy moneen lähtöön: valitse tuotteita monipuoliselta palvelutorilta tai kokoa Picadeli -salaattibaarista  tuoreesta valikoimasta raikas salaatti makusi mukaan. Uutuutena Teppanyakin herkut – aitoa japanilaista grilliruokaa parhaimmillaan – sesonkikohtaiset maut, aina tuoreista ja herkullisista raaka-aineista.
Toki-sushibuffetista kokoat annoksesi laajasta herkkusushien valikoimasta. Aina tuoreet, paikan päällä käsintehdyt sushit. Meiltä löydät myös herkulliset Siipiweikkojen siivet ja kastikkeet.
Ruokatorilta löytyy palveleva Herkkumestareiden juustotiski, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valinnassa, kun etsit herkullisia juustoja ruokapöytään – arkeen tai juhlaan.

Uudistuneessa myymälässä on lisäksi laaja panimotuotteiden-osasto ja paljon take away-tuotteita.

Meille on aina helppo tulla myös autolla. Paikoitustilaa löytyy sekä Wiklundin omasta paikoitushallista (sisäänajo Brahenkadulta) että toriparkista (sisäänajo Yliopistonkadulta). S-marketiin pääset toriparkista myös Wiklundin yhdyskäytävän kautta. Sijaintimme on kaupungin ytimessä ja aukioloaikamme pitkä. Ja mikä parasta, meiltä saat aina hyvää palvelua.

Tervetuloa Wiklund Herkkuun!

Leivät ja lämpimäiset Herkusta

Wiklund Herkun kattava leipävalikoima pitää huolen siitä, että jokainen saa varmasti haluamansa.

Erikoisruokavaliota noudattavien leivät, moniviljaleivät, rukiiset, kauraiset sekä monet muut. Mikä maistuisi?

 

Suomen paras hedelmä- ja vihannesosasto

Wiklund Herkun hedelmä- ja vihannesosasto on valittu Suomen parhaaksi Puutarha-Sanomien kilpailussa. Kiitosta sai henkilökunta, joka on tehnyt pitkäjänteistä työtä kasvisten laadun eteen. Kilpailun finaalissa oli kuusi kauppaa, joista yleisö äänesti videoiden perusteella parasta.

W-Herkku palvelee aamuvarhaisesta iltamyöhään:

Ma-la  6.00 – 24.00

Su       8.00 – 24.00