Wiklundille uusi, sydämellinen hotelli

Uusi, avattava hotelli Original Sokos Hotel Wiklund on olennainen osa uudistuvan Wiklundin monipuolista viihtymisen, syömisen, shoppailun ja majoittumisen kokonaisuutta.

Hotelliasiakkaiden vastaanottopalvelut löytyvät Coffee House Wiklundin yhteydestä, joka on hotellin auettua avoinna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi Wiklundin uudet ravintolat – Trattoria, VENN, Rapido ja Coffee House sekä kaupunkilaisten oma kattobaari – palvelevat hotellivieraita. Hotellin monipuolinen Original-aamiainen tarjoillaan uusissa ravintolatiloissa 2. kerroksessa.

Hotellin cowork-tila kolmannessa kerroksessa tarjoaa hotelliasiakkaille rentoa työtilaa ja mukavan kohtaamispaikan. Lisäksi Wiklundille tulee uudenlaisia kokoustiloja, jotka ovat niin kaupunkilaisten, yritysten kuin hotelliasukkaidenkin käytössä.

Hankkeen pääsuunnittelija on Matti Takala Oy ja pääurakoitsijana toimii TKU-Rakennus Oy. Hankkeen sisustussuunnittelusta vastaa pääasiassa Flock Helsinki, Trattorian osalta Pinto Design Oy.

**

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh 010 764 5007