Hehkuva aikuinen nainen By Raili 21.9.

Raili Hulkkonen ja By Raili toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi ”Hehkuva aikuinen nainen” -tapahtumaan torstaina 21.9. Wiklundilla.

Ihonhoito- ja meikkivinkkejä

Tule mukaan inspiroitumaan aikuisen naisen ihonhoito- ja meikkivinkkeihin ja nauttimaan kuplivasta tunnelmasta kanssamme! Tapahtumassa Raili toteuttaa aikuisen naisen meikkidemon By Raili -tuotteilla. Meikkauksen ohessa hän vastailee osallistujien toivomiin kauneuskysymyksiin sekä jakaa helppoja vinkkejä, jotka saavat aikuisen naisen hehkumaan.

Tapahtuman aikana tarjoamme myös pikameikkejä huulipuna- ja kulmabaareissa, joissa valitsemme juuri sinulle sopivat sävyt syksyn meikkirutiineihin!

Huikea tapahtumaetu

Upean tapahtuman kunniaksi tarjoamme kaikki By Raili -tuotteet -20% tarjoushintaan! Tarjous on voimassa vain tapahtumaillan ajan. Hienon tarjouksen lisäksi illan aikana toteutamme myös huikeita erikoisetuja sekä arvontoja!

Ilmoittaudu heti

Ilmoittaudu tapahtumaan pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä! Kutsu myös ystäväsi mukaan syksyn hohdokkaimpaan tapahtumailtaan Wiklundille. Nähdään siellä!

Ilmoittautuminen tästä